Uppdatering

Ja,som ni ser så har jag bytat stil på min blogg,blev rätt trött på den andra faktiskt. Så här var det uppdatering för fulla muggar :).
Helgen har varit meer än okej,har haft jätteroligt :D. Var ju fest igår,och shit,ja,riktigt roligt alltså :) fick dansa av sig regält där ja. idag är jag jättetrött,så det blir en seg dag,meen kan vara skönt det också ibland. Ska plugga också,men får fan spel på den jäkla historiauppgiften. Så ska den vara klar på fredag också,yees. Men det löser sig.

Vill också säga det att ska bli mkt bättre på att blogga här nu,för det är egentligen skitkul :D. Hoppas bara att ngn filur läser detta också,haha,men skitsamma,kul och skriva i vilket fall som helst ^^.

Just det,Ny megafon(delfinal) på tors. Tych bl.a ska ju spela då. Får se om jag ska dit. Huvudsaken var ju att jag var där sist,när älskling och hans band spelade :* Dem gick ju vidare också, wei :D Fullt med glada miner därja. Sen en annan grej också,veckan som kommer nu,är vecka 16 el ngt. OCH, vi slutar typ vecka 22-23? DET ÄR SÅ NÄRA NU ALLTSÅ :D Enda nackdelen är alla nationellaprov som måste göras innan. Menmen,man gör sitta bästa helt enkelt :).
Vill ha sommar nuu,tänk grill/festkvällar med massvis härliga människor :D Längtalängta.

Så nu kämpar vi dessa veckor som är kvar,sen så :)

Elva:femtio

Jag klagar då inte ! :) Slutade redan 11:50 idag,och det är man ju inte bortskämd med. Kom hem hyffsat tidigt och tänkte,nu ska jag plugga. Men nejdå! Jag orkar helt enkelt inte sitta och läsa i den boken. Iallafall inte just nu. Satt hela eftermiddagen igår,så just nu får det vara nog med den boken. Om jag känner mig själv kommer jag antagligen sätta mig och läsa om en stund endå,haha ^^.

9..9!!! veckor kvar till sommarlovet. helt galet. Då har jag gått ut tvåan och väntar på mitt sista år i gymnasiet och sen är det slut med skolan. Blandade känslor,både kul och lite tråkigt på samma gång.

Dessutom vill jag ha en ny stil på min blogg,men jag förstår mig inte på hur man gör en egen stilmall. ngn som vet? Berätta isåfall. Där e ju bara en massa siffror och tecken när man ska ändra :s haha! Det löser siig ;)

Ha det gott !

Solen!

Jaa,solen är häär :D haha. Blev jätteglad idag när jag såg att jättemånga på skolan satt utomhus! Man kunde sitta på bänken och solen bara löös, underbart :D Hoppas det håller i sig nu bara. Dagen har väll annars rullat på, hade först historia idag,lika givande som alltid. Skrev dock av rätt mkt på ett papper idag,så hängde väll inte med så värst mycket i diskussionen ^^. Men vi snacka om vissa kul grejjer också ,haha. Sen var dt dags,för lunch,sen steeka ute i solan,maha ^^. Sen svenska, yey -.-   . Såg en tysk konstig film,läskig ! Sen hade vi rörligbild, helt okej,satt och snacka med Claudia om vår film :) .  Sen stack jag ner mot knutan, köpte faktiskt en glass,tyckte att dt var det enda som fattades i det fina vädret :). Garvade som vanligt på tåget hem, säger bara Notting Hill xD .

Så alltså sedan jag kom hem har jag pluggat som en fucking galning!! (bokstavligt talat). Så nu är man ju inte lite trött heller. Sen är det bara blööööö!! på vissa människor,meeen det kan vi ta en annan dag :).

Förövrigt saknar jag filip gaanska mycket nu faktiskt,har bara lust att hoppa på cyklen,cykla i 190, hem till han och sova i hans famn. hade inte suttit fel <3 Btw,Lund på söndag,final i musikdirekt,Immortal Minority! Kom igen Älskling! :D  
Nu ser sängen ganska lockande ut och sömnen kommer med stora steg,så jag avrundar här och säger Godnatt!

RSS 2.0