Popcorn 2008- deltävling 3

Igår (31/1-08) var jag på Popcorn !
(en musiktävling). Vi anlände väll ungefär lite över sju och köade utanför The Tivoli.
Väl inne träffa man massor med trevligt folk och lyssnade på bra musik. Första bandet började spela och jag tycker faktiskt att alla band gjorde bra ifrån sig.Jag glömde dock öronproppar,vilket jag måste komma ihåg till nästa gång. Striker var ju lätt bäst,vilket drag och publiken var helt galen.Guffa,Stoffe och resten av bandet,ni var skitduktiga! :D.Striker vann,såklart ;), och ett band till. Bra jobbat!

Väl hemma,pep det i öronen och benen värkte, men jag hade en riktigt rolig kväll :)

Tre tråkiga veckor kvar.

Tre veckor kvar till sportlovet. Jag längtar skitmkt,för jag är enormt trött,på allt just nu känns dt som. usch,vill ha sommar sol och gläädje :D. Så härligt det hade varit. Men men,inte mycket man kan göra åt just nu.
Dagarna flyter på,mkt utav samma visa varje dag,skola,läxor,trötthet... pallar inte med det. Usch.

Sitter här just nu och läser i min engelskabok. Ska helst ha läst två kapitel idag,så läser jag två imorg,sen är det överstökat.O sen måste vi läsa fyra till,o fyra till, o fyra till. Tar aldrig slut! Lagom segt.
Just nu vill jag bara slänga iväg boken och hitta på ngt annat. Hade inte bangat på att åka till Filip nu. Saknar <3.

menmen,får väll göra dt bästa utav situationen.. Får läsa vidare.
Puss

Måndaag, igen >.<

Redan måndag,allt går skitfort ;s. Helgen var typ myys,det är den alltid iof,menmen,värt att nämnas.
Måndag idag,helt okej endå,rätt softa lektioner på måndagar. Så stötte man på älsklingen i korridoren, hann med lite pussar, så dt var inte helt fel.

Nu sitter man här och pluggar(läser) som en galning. Egentligen vill jag bara kasta böckerna i soptunnan och lägga mig och kolla på en bra film. Men ack nej, nu får jag läsa på. Det är faktiskt en rätt spännande bok på engelska. "Blink" heter den,ska bli spännande och se hur det går för Miriam, hennes kompis o Seth o alla. Ja,eh, jag orkar inte gå in på en djupare diskussion om boken nu. Får bli en annan gång. Men bra är den iallafall.

Just nu är det väll bara 5 veckor kvar till nästa lov eller ngt ? Riktigt gött om jag får säga det själv.
Nu ska jag fortsätta plugga så jag kan se film sen :)

PUSS

V.2

Ny vecka & skolan har börjat igen. Var inte så jobbigt att gå upp,trots att man visste vad som väntade en. Förvånandsvärt gick dagen hyffsat fort och man hann med ett och annat garv också, så det var trevligt.
Var väldigt trött när jag kom hem + det snöade när jag var påväg hem :D. Fast, rätt jobbigt endå, så vi får se. Blandade känslor om det där med snön.

Det är faktiskt bara 6 veckor kvar till nästa lov,som stavas: Sportlovet. Det är inte fyskam, så det är bara att kämpa på. Plus att vi får ju nytt schema nu,ska bli spännande.
Nej,nu har jag läxor som måste göras och ska även hinna prata en stund med min älskade pojkvän.

Ha dt

Nagelack & ännu en lördag

Det känns lite sådär att veta att natten som kmr är sista natten man får sova långt ut på morgonkvisten utan att behöva ställa klockan. Men vad ska man göra egentligen?,absolut ingenting. Bara att inse att jullovet är slut. Men nu ska vi inte deppa för det ! Mitt jullov 07/08 har varit hur bra som helst, mkt sömn,träffat mkt roliga och trevliga människor,festande,julfirande m.m. Så jag klagar då inte.

Idag regnar det faktiskt,synd. Hade hellre sett att det snöade faktiskt. Jag menar,regn i Januari månad? Nej,ska det va,så ska det vara regält. Så för mig gör dt inget om snön kmr. (så låter det nu ja).
Trots vädret,så är jag inte depp. Ska till pojkvännen idag och spendera hela lördagen med honom. Ska bli väldigt skönt att träffa honom,saknar honom.<3

Lördagar är speciella på ngt sett. Mysiga framförallt.Speciellt på kvällen,man äter gott,sen sätter man sig vid tv:n och kollar på ngt bra program med en godisskål i knäet. Äee,dt är ngt speciellt med lördagar,tkr jag iaf.

Nu har mitt nagelack torkat,så nu avslutar jag ;D.

Snön hälsar på

Blev typ sjukt lycklig när jag såg att det snöade utanför mitt fönster tidigare idag. Man har liksom gått och väntat på det hela julen och nu kommer den,försenad som alltid. Snön lär väll inte stanna så länge,eller så är det kanske just det den gör. Vi får se . Har bara varit hemma idag och tagit det lugnt. Älskling har varit i Tyskland,så vi hade inte kunnat prata,men jag har fått tiden att gå endå :).
Får väll prata med med honom ikväll.

Snart är lovet slut,usch vill verkligen har mer ledigt. Jullovet kunde vara i två veckor till tycker man. Men men, det är väll bara att gilla läget..tyvärr. Sen är det ju inte själva skolan som varit jobbig, det är alla läxor och arbeten som man inte har saknat direkt. Nej,nu får man bita ihop och kämpa på, Nytt år,nya tag.

Nytt år & allt vad det innebär

Nytt år och ny blogg. Känns bra faktiskt. Som att börja om på nytt ungefär.
Nyår var helt underbart,god mat,dricka och härliga människor omkring sig. Kan inte bli bättre.
Tack Olivia och Linus för allt <3.

Tiden går så himla fort,jag menar,det är redan 2008?, Man minns melleniumskiftet som om det var igår.. Men man får väll bara ta och vänja sig vid att tiden går extremt fort. Ännu ett tecken på att tiden rusar iväg,det är att jag och Filip har snart varit tillsammans i 1½ år. Jag är lika kär fortfaranade,helt sjukt,men så härligt :D

Men jag hoppas att ni alla hade en trevligt nyårsafton & att ni får ett ännu trevligare 2008.


image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0