mhm...

Vaknade imorse,inte allt för glad över att det var skola igen. Men gav mig fan på att gå upp,så då gjorde jag det. Käka frukost,gjorde v mig,promenerade till tåget. Tog faktiskt med solglasögon,för solen lös jättemkt när jag gick till tåget :D. Men,den glädjen försvann ganska snabbt :p. för det första blåste det galet mycket,skitjobbigt. tåget var bara allmänt tråkigt ( som vanligt alltså).Tur att bussen kom snabbt endå.

Anlände till skolan,lite tidig kanske,haha,jäkla tåg. Men jag klagar då inte,Träffa mkt folk,bla, Boffe och Anna. satt och snacka med dem ett tag, trevligt trevligt. se var det dags för matte. och,fan vad jag garva! Jag och Patrik lyssnade båda två på Rix Fm på våra mobiler och vi satt och "sjöng" med i låtarna med hjälp utav rörelser. HAHA,jag skratta så jag grät,bokstavligt talat ^^. riktigt härligt. Alla blev typ helt schlager sjuka sen xD Alla sjöng schlager,särskilt Hero med Charlotte Perelli och den klassiska "nicken". HAHA ;D . Sen hade vi röst,vår pjäs kmr äga, punkt.
Sen dags för rörelse,blev lite depp sådär,men fan heller !! I gonna make it and I will succed ^^.
tur att jag har min älskling och mina härliga klasskompisar <3 .

Nu börjar jag bli rätt trött,så ska nog lägga mig och läsa. Och sen är det en ny dag, och den heter tisdag :D

Godnatt!

<3

Filip
I Love You

20 <3


image12

Söndag

Söndag, 13:31. Ännu en helg passé. Har bara slappat hela helgen och det har varit riktigt gött faktiskt. Melodifestivalen igår,shit vad härligt att carola inte gick vidare :p. Hon behöver känna på hur det känns att inte vinna också. Man ska inte vara för kaxig,inte :D. Sen har jag också tänkt på,vart tog det fina vädret vägen? Var ju skithärligt väder igår och idag är det mulet och tråkigt. äee,besvikelse ännu en gång. Men man blir dock inte  förvånad längre ^^

Nu ska jag snart plugga lite var dt tänkt. Har tyvärr en del läxor denna vecka,men man får försöka se förbi allt den skiten och tänka på lovet som kommer om ca två veckor :D Ilikeit.
Så ja,nu säger jag och mitt Marabouchocklad, hejdåå ^^

Heeelg :D

Helg,woohoo! Idag stack jag till teatern,med huvudvärk,lyckat,verkligen. Något som var ännu mer lyckat var att vi inte var alla i gruppen :( . Så vi gick igenom vår pjäs lite snabbt. Men dt gjorde inte mig så jättemycket,fick bara mer ont i huvudet iaf. Efter skolan stack jag och Filip.K till bussen,garvade som fan.  Foerhillvide! ,huh, Hillevi? haha. Åkte sedan hem och sov! gött asså. Nu är huvudvärken typ borta. Hoppas den håller sig borta också :)

Ikväll är det lets dance som gäller, jag tycker det programmet är jättebra :D. Älskar fredagar helt enkelt ^^. Och det är typ två veckor kvar tills lov och lite mindre än två veckor kvar tills vår redovisning, iloveit :D.

Nu ska jag kolla på lite klipp på robert gustavsson och alla de andra komikerna :D

Ha en treevlig helg .

Torsdag

Skolan var helt okej idag. Vi kom fram till att torsdagar är den softaste skoldagen ;p.
Först hade vi svenska,där vi satt vid datorn,alltid nått. Sen hade vi engelska,Donna var lite sen,men den tiden snackade vi bort. Sen lunch,och sen idrott. Har fan inte garvat så mkt på aslänge, "four hands" HAHA xD.
Vi dansade squaredans ,okej ? :D haha. Jag fick mig några regäla skrattanfall,och det var underbart :D
Imorgon är det Rörlig Bild,Historia och teater som gäller. Inte vilken teaterlektion som helst,utan.. Genrep! Så dt är spännande,ska bli kul och se allt och hur dt kmr bli. :D

Så förövrigt,har dagen varit,kanon ! Lova nu och va rädda om varann och
ha en trevlig kväll ! <3


Filip <33 :*

Nu är det inte kul

Verkligen inte. Sitter här och pluggar som fan. Engelska och sen är det matten också. Visst,Engelskaboken är riktigt bra och spännande,rekomenderar den verkligen,men just nu,jag pallar verkligen inte. Vill bara slappa och glo på tv. Men nejdå,nu sitter man med huvudet i boken och läser och läser. Palla.
Längtar tills jag ska träffa min älskling imorgon. Saknar <3

   

Rubrik saknas

Nej,nu måste jag verkligen skriva av mig. Redan ny vecka, igen! Fattar inte vart tiden tar vägen. Nu är det bara drygt tre veckor kvar tills nästa lov, o sen kommer väll sommarlovet
( MITT SISTA ;O) och sen jobba kanske o sen börjar det om igen,och jaha? Då går jag i trean. Alltså,väck mig någon. Vart fan tar livet vägen? Jo,det vara sveper förbi.
Och det är riktigt skrämmande. Tror det är fler än jag som tycker såhär. Helt plöstligt är man vuxen och ens ungdom försvann bara sådär ?. Men samtidigt måste jag erkänna,är enormt skoltrött,så mig gör dt inget att dt går fort, iaf just nu. Så låter dt nu ja ^^.

Iaf,vecka10 nu då.Veckan består av matte/engelskaprov,popcorn delfinal,teater. Matteprovet!,jag orkar verkligen inte. Helt sjukt,vill inte ha matte mer,haha. Usch nä,bort med det !. Engelska provet blir nog inte så svårt. Handlar ju lite om boken,o den läser man ju i, i stort sett hela tiden.
Popcorn ska bli jättekul,träffa härligt folk och se en av mina bästa polare spela,härligt härligt :). Och teater,hoppas vår föreställning blir bra,ska bli sjukt kul och vara med om ännu en föreställning tillsammans med teater Namnlösa ^^ .

och ja mina vänner,nu snöar det ju också! NEJ! Vill ha väärme nu, NU. Palla denna kylan längre. Dt enda man gör är att plugga och frysa. Så nej,sommar,sol,festivaler,bada,stranden,vänner,kul, ! :D Längtar jättemycket.Åh,att gå barfota, Sakna. Men dt kommer väll fortare än vad man tror,det också..

ah.. nu ser jag min blåa bok ligga där och vänta på mig,ska läsa två kapitel och skriva om den,ser man ju fram emot ^^ . Sen har vi historian också ;s. nej,nu får jag ta tag i läxorna. Ha en trevligt kväll och sånt . Pussa!

RSS 2.0