mys,nu är det helg va? ^^

ÄNTLIGEN! för att citera Gert Fylking. Äntligen helg. Vill verkligen inte ha mer skola,usch. jobbigtjobbigt. Pallar inte gå upp tidigt och anstränga mig så. Nejtack,klarar mig utan det. Tyvärr är man så illa tvungen. Iaf,Idag är det fredag och som tur är fick jag sova ut i morse,började nämligen 11:50 ;) . Så det är inte fyskam. Hade såklart teater och vi gjorde definitivt framsteg,kom jättelångt. Klapp på axlen för oss där ja. Efteråt var vi Hungriga,med stort H. Så vi gick och fetade oss på Mcdonalds idag igen.Blev dock bara pommes och dip idag,men satan vad gott det var ^^.
Välförtjänt med andra ord.

Sen åkte jag tåg hem,och såklart börja det småregna,men jag hann faktiskt precis hem innan det börja regna. Ibland har man tur. Idag ska jag bara sega,om inget annat dyker upp. Men ska bli rätt skönt och ta det lugnt faktiskt.

Men ha en trevlig lördag och helg.
*smack*/M

Torsdag

Måendet var inte på topp,men jag bestämde mig för att jag skulle till skolan iallafall. Vi slutade ju somsagt 11:20, mahahahahahaha! ,okej,men jag tyckte det var roligt iaf ^^ . Så vi hade Svenska som jag mest latade mig på,pallade inte anstränga mig så mkt :p. Sen Engelska,läste lite i ett kapitel osånt. Sen var dt klart,skoldag sluut :D.
Jag och Jessika bestämde oss för att vara lite onyttiga. Vi gick till McDonalds helt enkelt ^^. OTROLIGT gott måste jag säga. Med Pommes och läskburk i famnen hann vi precis med tåget hem.Dagen har varit helt okej med andra ord.

Sportlov slut,4 veckor kvar till nästa.

Neej,så himla segt alltså. Ville verkligen inte gå upp i morse. V.8 gick verkligen alldeles för fort,vart tog den veckan vägen alltså? äee ,dt suger lite faktiskt. Iaf,kom till skola,hade röst.. men var ju lagom seg.. Sen matte,dt var fan det värsta,orkade verkligen inte. Det blev ju inte bättre när man fick höra att vi har matteprov nästa veckan,yeaahs! nu är vi igång!.. inte... Så nej.. Det enda  "roliga" var lunchen,satt o snacka oså, sen träffa jag älskling också,alltid lika kul och se honom<3
Sen hade vi rörelse,det var mer kul, men det var väll ungefär vid det här laget som man hade piggnat till typ. ^^

Sen slutade vi, 13:15, tack och looov! :D . Solen sken när vi kom ut,och det tyckte jag var bra iaf ^^ Våren är påväg.
Somsagt,det är bara fyra veckor kvar till nästa lov,det är ju..inte så lång tid kvar faktiskt,om man tänker efter. Man vet ju hur snabbt en vecka går :).

en trött Malin säger: hejdååå ^^

Sportlov

Äntligen är det sportlov. Ett lov som verkligen kommer lägligt. Har varit såå skoltrött på senaste tiden så det är skönt att få vara lite ledig nu. Jag har faktiskt inte hittat på sådär jättemycket än så länge. Har mest tagit dt lugnt och det har varit jätteskönt.
Men jag får väll försöka ta mig i kragen nu och hitta på lite grejjer innan skolan börjar igen.

Jag har,precis som de allra flesta verkar det som,börjat sakna sommaren. Har kollat på lite bilder från sommaren 07 och varit ute i det fina vädret. Nej,nu tycker jag verkligen att sommaren ska komma.Tänk bara när vi alla ligger där på stranden och har verkligen skitkul i sommarvädret. Tänk festivalen!, alla fester,solen,gröningen! aah :D. Kan inte vänta längre. Sommar? jatack.

image8





Torsdag

Idag har det inte hänt sådär jättemycket nytt. Kom till skolan,svenskan (suck), där jag förklarade varför jag inte gjort min läxa ,gick,faktiskt oväntat bra. Trodde hon skulle bli förbannad,men icke! Så istället för svenska så hade vi klassråd. Okej,när man hör ordet klassråd så vet man att folk kmr bli arga( jag är en utav dem),för man kan inte göra annat än att klaga då,vilket är sant. tyvärr.

Efter klassrådet hade vi engelska,gick igenom kap 12 och fortsatte läsa,rätt soft lektion faktiskt. Vid denna tidpunkten började man bli rätt hungrig,så vi begav oss bort mot skåpen för o lämna grejjerna. Hann pussa lite på Filip innan vi gick bort mot matsalen. men! haha,dt var soppa.... väldigt mättande. Iaf, sen var dt idrott,volleyboll :D. Det var jättekul och mitt lag vann ( My Jag Jannika Malin Linda och Lizette) ohyeeaa :D. Så vi blev glada ;D.

Nu är jag måttligt trött och tänkte faktiskt ha en läxfri kväll,för en gångs skull. Snart är det helg också ju,ska bli sjukt härligt. Så ha en trevlig kväll så hörs vi väll imorg ;D


image6






Friluftsdag

Idag var det alltså friluftsdag :D. Min förmiddag började med bowling :). Kom dock tvåa,men det var riktigt kul,varför bowlar man inte oftare ?.
... 2 släta bullar och 14 klunkar cola senare var det dags för Skridsko !! det var riktigt riktigt roligt. folk från Es1A kom också, bla Filip Johan guffa mfl :) det var vääldigt kul.
Så friluftsdagen har varit lyckad.

Nu sitter jag här och veet,att jag har plugg framför mig. orkar verkligen inte,är jättetrött. Men,det ska ju somsagt vara klart imorgon. Så jag ska klara det ! :D

Hej/Milla

En solig söndag.

Jag måste bara säga,att jag ÄLSKAR att skriva blogg :D. Tkr dt är så befriande att bara sätta sig och skriva av sig allt man har och säga,när man inte snackar med ngn. Tkr dt är underbart ^^.

Idag är det söndag,jag gick upp rätt sent,men skönt var dt att sova länge ;D. Dagen består väll av plugg och att ta det lugnt. Ska nog läsa några kapitel i min engelskabok. Vädret är ju inte fyskam det heller,har t.om slutat blåsa ,el? Haha,jag har inte ens varit ute,så dt är svårt att avgöra ^^. Men ska nog gå en runda sen i dt hääääärliga vår vädret ;p Gud var positiv jag blev där ett tag.

Nästa vecka väntar en hel del roliga saker faktiskt. Ska åka skridskor och bowla,jobba vidare på vår pjäs,Hässleholm på lör, ja, listan kan bli lång ( haha).
Så dt blir väll helt okej. Nej,nu ska jag göra v mig och plugga lite.

Ha en bra dag!

Fredag/megafon-uttagning

Imorse när jag vaknade ville jag bara somna om igen. Verkligen riktigt skitjobbigt att ta halv åtta tåget. Fullt med folk som är trötta och gnäller. usch,e alltid skönt att gå av det tåget kan jag säga. Kom till skolan och hade min första lektion,rörligbild A. Så på en SKITBRA film..nu minns jag inte vad den heter bara för det. Men bra var den iallafall.Sen hade vi historia med nadja och den lektionen gick hyffsat fort,trots att vi hellre ägnade oss åt att sjunga disneylåtar :D.

Frammåt lunch kom höjdpunkten,iallafall för mig. Älskling o hans band skulle tävla om att få representera Nicolaiskolan i Megafon. Dem vann! :D Fatta så glad jag är för deras skull. Ni är verkligen skitbra grabbar. Bra jobbat :). Sen hade vi teater. Stackars Erica mådde inte bra,men jag och Jessika klarade oss bra endå. Vi jobbade på,och kom skitlångt på vår pjäs. Kommer bli suuper :D.

Var ju inte lika roligt när jag och Jessika skulle gå (eller rättaresagt,springa) ner till tåget. Vi hade liite tur,för trean kom precis när vi sprang som mest.. menja, för ANDRA gången,så missade vi det förbannade tåget. Det var bara att bita ihop och vänta på nästa.Istället gick vi på stan lite,måste snart shoppa ,gaah :D

Nu e dt så jäääkla gött o va hemma,är megatrött.

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll. PUSS

RSS 2.0